Fortfarande mycket skrei här på Sørøya!

Det finns fortfarande mycket skrei i området och våra brittiska gäster hade många fina torskar upp till 28 kg! Två båtar gjorde också säsongens första tur till Storskalltaren där det efter 5 minuters fiske så lyckas Mikael från båt 9 landa sin första hälleflundra på 135cm! Efter några snabba foton så fick denna simma tillbaks igen! Tyvärr fortsatte inte fisket så här bra utan strömmen krokade med vinden och fisket blev riktigt svårt.. Även väderleksrapporten stämde inte helt så efter ett par timmars fiske där ute så bestämmer det sig för att åka tillbaka till Sörvär.

Johan Mikkelsen, Sebastian Hoogers

Frank with ny personal best on 24,5kg

Lasse med en 20 kilos torsk.. Synd bara att han fångade en dubbelt så tung för några dagar sedan.. allt blir litet i jämförelse

Mikael med en fin hälleflundra på 135cm!