Strålande sol och stora leenden i Å!

Denna vecka har vi 8 glada och entusiastiska nybörjare som aldrig tidigare provat på havsfiske här i Nordnorge. Båtlagen som är fördelade på en ”Stockholmsbåt” och en ”Göteborgsbåt”, även kallad ”Glennbåten” tävlar in i det sista om flest och störst fiskar, både mellan båtarna men även individuellt. Varje dag på havet är en ny rond och det svänger fort bland stimmen av skrei. Periodsvis nappar det sämre, andra perioder riktigt bra och nya rekord och nya personbästan halas upp allt eftersom dagarna går. Med glada tillrop, en härlig gemenskap och ett lagom gott ”tugg” mellan båtarna gör stämningen perfekt och det är mycket roligt på havet. Att dessutom vädret är på topp med gassande sol, spegelblankt hav och helt vindstilla gör upplevelsen total. Kika bara på bilderna så förstår ni.

Just nu leder Joakim med en torsk på 17 kg på topp från Stockholmsbåten men emellan båtarna är det ruskigt jämt i ställningen. I morgon är sista dagen för detta härliga gäng så vi får se vad slutstriden har att erbjuda. Dags för rond 3.. Ding!

Erik Axner – Å

Anders drillar tungt medans Fredrik ger tummen upp!

Joakim med en grann torsk! Solen skiner lika mycket som Joakim!

Dubbel trubbel!