Magiskt fiske i Havöysund

Då återstår det bara en halv vecka för denna säsongen.
när jag tittar ut genom fönstret i skrivande stund så faller första snön här i Havöysund, men vad gör det när man håller värmen med att pumpa fiske hela dagarna!

Fisket är precis som det skall vara denna årstiden, helt magiskt! Vi har ett helt brutalt bra fiske och det fick verkligen ett av båtlagen uppleva igår. När jag träffade mina 2 gäster (Sten ock Micke) som var helt lyriska, nästan berusade a glädje!
Det var som att höra på barn när de berättar upphetsat om något kul som de varit med om.
Det hade smällt i spöna större del av dagen, Det häftigaste de var med om var när Mickes spö fick bekänna färg och när hälleflundran började närma sig för landning så small det i Stens spö med, dubbelhugg! och faktum så uppstod det lite panik i båten! vem ska sätta från sig spöt för även Stens hälleflundra var av modell större!?

Sten sätter sitt spö i spöhållaren och släpper lite på bromsen medan han hjälper Micke att säkra hans hälleflundra som mätts till hela 153cm.
Stens flundra då? jo då visst så slutar även denna historia bra, efter att landat Mickes så landar de Stens hälleflundra som mätts till fina 135cm. Igår kväll var det 2 trötta gäster som jag lämnade och jag gissar att det värker säkert i deras kroppar efter det fantastiska fisket som det hade igår för de landade riktigt många och alla simmar vidare!

Hur det går idag, då det är svaga vindar får vi se, men jag pratade precis med Jerry Holmström som berättade att deras dag började med ett trippelhugg som de lyckades landa.
Mer om hur det går för ”pågarna” från Malmö och Sportfiskegiganten ja det kommer senare under veckan!

Ulf ”Oxen”Hugsén, Sebastian ”Lappen” Hoogers

Kärlek!

Inte bara våra gäster som fiskar i Havöysund!