Ny 50+ flundra fångad i Havöysund!

Då var sportfiskebutiken fiske dags från Malmö på plats, trots lite halvtaskiga fiskeförhållande så har det landats en hel del hälleflundror av modell större.Fiske team Halden från Norge är det team som visade vägen då de redan första dagen lyckades landa ett flertal hälleflundra med topp fisk på 155 cm lång.

Havöysund har ju visat sig vara så mycket mer än hälleflundra detta året då vi har haft en riktigt bra säsong när det gäller stora torskar och stora hälleflundror. Jag själv körde guidebåten under torsdagen och vi gick efter torsk och sej. Det tog inte lång tid innan spöna stod i fina böjar och glädjen var total.

När båtarna kom iland så var det otroligt nöjda gäster som jag träffade. Det pratades om Örnar, delfiner,hälleflundror, torskar, sejar och ”bottennappet som började simma” kort sagt en lyckad start! Nu är alla båtarna ute och de flesta går efter hälleflundra och ”Lappen” styr guidebåten så hur det går idag, ja det får ni veta imorgon. Ikväll så väntas kungskrabba, god kall dryck och förmodligen en massa fiske snack.

Ulf ”Oxen” Hugsén, Sebastian ”Lappen” Hoogers