Bra Start i Nappstraumen.

Efter några väl förtjänta och smått påtvingade bad så hade dom flesta gästerna svårt att lämna Nappstraumen denna vecka, en lyckad vecka med massa fisk, både flundra, torsk och sej, gjorde att folk verkade vilja stanna en dag till. Med en toppfisk på 183 cm så är det nog förståeligt att man inte är så sugen på hemfärd.

Denna vecka började även den men bravur, under veckans första drift fixade Sigge i en fin flundra på 94 cm, och glädjen var enorm i båten, Alvin och Elton stoltserade mer än gärna med fångsten. på nordsidan kokar det med fisk för tillfället, det verkar inte spela någon större roll vilken grundtopp man väljer man får bra gung i grejerna ändå. Elton fick båtens största torsk på hela 9 kilo. Jimmy med familj är också här i 14 dagar framöver och fisket började kanon för dom med, en hel del torsk och även en och annan sej.

Nu har det ryska sällskapet också landat på campen och med detta sagt så tackar vi för idag och hoppas på en fortsatt superbra vecka.

Martin, Jonathan och Mats

PB = bad

Veckans Första flundra Alvin & Elton Poserar stolt

Elton med båtens största torsk=)