Summering Havöysund!

Nu sitter vi här med ännu en vecka i bagaget och blickar tillbaka på både ett fantastiskt fiske och blandat väder, tidvis bra och tidvis mindre bra väder.

Till fisket då? Fisket fick en rivstart som ni tidigare kunnat läsa med flundra på 168 och torsk på upp till 20kg. Efter detta fick vi lite sämre väder, som gjorde att vi fick lägga lite tid på spättafiske istället. Spättorna fanns där med var svåra att lura till hugg då det blåste i byarna över 20m/s men skam den som ger sig och tillslut hade vi landat ett flertal.

Till flundra fisket då. Jo det är som ni tidigare läst, stor fisk inne och endast ett fåtal av alla landade flundror var under 1m vilket är riktigt bra. Topparna denna vecka låg på 168cm, 155cm och 154cm.
Torskfisket genererade många fiskar runt 15kg med flera kring 20kg sträcket.

Benny Holmgren och co lyckades riktigt bra med ett mix-fiske på både flundra torsk, sej, uer och havskatt. Så den som har tid och vill så finns det väldigt mycket att utforska i havet kring Havöysund. Som om inte det vore nog så lyckades Benny fånga ett litet husdjur, som såg ut att trivas gott i dess sällskap, som sedan flög i väg fint (En tvättäkta Catch and release).

Fredrik Schmiterlöw, Ulf Hugsén, Henrik Appelgren och Mats Persson.

Torsk till Benny o co

Bennys nya kärlek

Kent med sitt nya pb på hela 154cm

Spätta i blåsväder

upp kom den

Kongekrabba

Katt

Lasses pb-bad 10/10 poäng i stilhopp