Rapport Havöysund med bra mix fiske.

Igår stack jag ut med guidebåten och en till båt slog följe för att fiska flundra. Ordagrant så hinner vi knappt börja driften innan Danne står med böjt spö!, danne pumpar på och upp kommer första flundran upp, en sjyst mat flundra på ca 15kg. I andra driften krokar Peter på en flundra som tyvärr kliver av efter ca 15 sekunder, surt men det är sånt som händer, tyvärr tappar Peter även en i driften efter och denna fisk såg ut att kunna vara riktigt stor men tyvärr så håller inte linan. Efter detta var det Hugsén den äldres tur att få upp en fin fisk på 125cm, och så här fortsätter kvällen för oss och den andra båten.

för övrigt under gårdagskvällen så kom det upp flundror upp till ca 136cm och många torskar över 15kg med topp på strax under 20kg, stora sejar på 10kg +, samt även ett 10tal uer.

Henrik och Mats stack ut för lite pillemete i hamnen där Henrik lyckades lura upp några sandskäddor över 500g med top på 650g.

I skrivande stund så är Uffe ute med guidebåten och fiskar torsk och har fått fina torskar och är mitt uppe i ett sej race med fisk upp till ca 7-8kg

Fredrik Schmiterlöw, Ulf Hugsén, Henrik Appelgren och Mats Persson.

Henrik med sandskädda 650g

Danne med kvällens första

Lars Hugsén briljerar igen

Dubbelt upp! båda runt 15kg