Fina torskar & Trollingflundror i Nappstraumen

Under helgen var fisket först en aning trögt på hällefronten. Men den som nöter belönas! Korta intensiva huggperioder gav vissa av båtarna ett par tre hälleflundror var mellan 65-95 cm. Själv gjorde jag igår söndag ett kortare pass på egen hand då jag ville prova att trolla hälleflundra och visst funkade det! På 4h blev det 6st kontakter varav jag kunde landa tre rackare med topp på ca 90cm. Goa hugg kan utlovas till den som provar på trolling efter hälle. Blir mer trolling framöver.

Idag måndag har Martin varit ute och guidat på torsk på nordsidan och nappen duggade tätt. Många runt tio kilo, största på 16kg samt en hel del sej i fint mellanformat som alltid bjuder upp på kamp!

Har inte hört något mer från resterande båtar idag så mer rapporter kommer!

Jonathan & Martin