Rafflande start på fisket i Å!

Med full camp, 7 uthyrda båtar och ivriga fiskande har veckan startat med en rasslande start. Redan på onsdag kväll gav sig de flesta ut på fiske och första dagen landades fyra flundror samt en större fisk förlorad efter en kort fight. Det landades också fina sejar på 10-13 kg strax utanför campen och några schyssta torskar.

Torsdagen(Idag) bjöd på hårda vindar från nord vilket begränsade fisket en aning men stoppade oss inte helt. En hel del fina torskar, i bra matstorlek fångades i båtarna med några uppåt 13-14 kg, några sejar över 10 kg samt ett par flundror landades och fortfarande ligger två båtar ute och fiskar så vem vet vad dem har fångat.

Generellt har det varit en bra start och skönt att säsongen kommit igång på riktigt här nu!

Erik Axner – Å

En sej från gårdagens kvällsfiske! Foto: Thomas Sved