Höga skreistim på sydsidan av Nappstraumen!

Efter en härlig start igår så gav vi oss ut runt 8 i morse ner mot sydsidan och möttes av ett stilla hav. Redan på väg ut till platserna såg vi tydliga ekon under transporten ut och väl på den tilltänkta fiskeplatsen stod fisken högt. Mellan 35-60 meter i frivattnet över 100-120 meters vattendjup.

Fisken var aningen försiktig under hela dagen i huggen men trots försiktiga hugg så nappade det på friskt och vi landade mycket fisk under dagen i alla tre båtar. Dagens största stod Lars-Ove för på 23 kg och några stycken strax under 20 kg blev också landade. Periodvis gick fisken ännu högre och var då också mer aggressiva i huggen och packade ihop sig till tätare stim! Nu känns det som att det är på gång på riktigt här och imorgon drar vi mot nordsidan för att testa lyckan där!

Erik Axner – Nappstraumen