Reseprogramet Panama 2016 uppdaterat!

Efter några riktigt lyckade resor detta året till Panama, så har vi bokat upp 4 nya gruppresor till 2016!
Vi har lagt 2 resor i Januari och 2 veckor i April. Skillnaden mellan dessa perioder är att det är större chans att fånga Marlin, Sailfish och Dorado i Januari, medans fisket efter Yellowfin Tuna kan vara galet bra i April. Inshore fisket efter Cubera, Roosterfish och en mängd andra arter är stabilt hela året. Med tanke på att Svenska kronan har tappat upp emot 30% mot USD senaste året, så blir vi tvungna att justera våra priser. Priset 2016 landar på 28 950 SEK + flygbiljett/person. Vi står gärna behjälpliga och bokar era flygbiljetter . Vi kan erbjuda avgångar från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo.
Missa inte chansen att uppleva ett riktigt häftigt fiske i en underbar miljö!
Kolla gärna in det nya bildspelet vi lagt ut på hemsidan om du mot förmodan skulle vara tveksam…

Jimmy

Bildspel Panama