Dag 4, de små fiskarnas dag….

Idag så var det lite ”stolpe ut” för många och en hel del fina fiskar gick förlorade på inshorefisket. Själv så hade vi som målsättning att fånga snook och Roosterfish idag, men tyvärr gick vi bet på dessa arter idag, även om vi hade kontakter på båda arterna. I gengäld så fångade vi en mängd andra arter och landade ett 30-tal fiskar i vår båt. Största fisken för oss var en white tip shark runt 40 pound. Vi fick också se flera stora saltvattenskrokodiler vid Coiba där vi fiskade, så bara det var en upplevelse!
Övriga båtlag fångade Cubera upp till 30 pound, hajar och många andra arter.
Själv testade jag en ”water wolf” som är en undervattenskamera som man fäster direkt på linan. Fick ett bra hugg från en förmodad Cubera snapper som rusade neråt och tyvärr så gick linan av mot någon sten så vips var både kamera och fisk borta….
Nya tag imorgon och då skall de stora fiskarna upp igen!

Jimmy

Blue fin Trevally