Sång, dans och stroa hälleflundror i Havöysund !

På Onsdagen anlände ett galet skönt gäng från skåneland. Sportfiske butiken Giganten från Malmö kom på besök, och tro mig när jag säger att det hördes!
På Onsdagen så visade hotellet MFF mot Olympiakos, och stämningen var på topp. När MFF satte 1-0 började man sjunga hellre än vackert, och när dom sedan satte 2-0 då sjöng, hoppade och dansade man så att folket som bor på andra sidan gatan frågade vad som hände dagen efter.

Fisket då? Jodå det har verkligen lossnat trots inga ultimata förhållande. Vi har landat många över 130 cm med topp på 156 cm, och dessutom så har vi mer än halva veckan kvar.Vad händer imorgon då? Det finns risk för ny dans och glädje då MFF kan säkra guldet, och kanske någon sätter nytt årsbästa i hälleflundra. Man vet aldrig vad som händer i Havöysund, men det är här det händer!

Ulf ”Oxen” Hugsén, Jörgen ”Grodan” Sanden , Tomas Szalai