Fortsatt bra fiske i Havöysund och ny stor flundra tappad!

Fisket i Havöysund blir bara bättre och bättre. Igår så var det visa båtar som gick efter Torsk och vilket torskfiske sedan! ena båten gick iland redan kl 15,00 för dom var helt slut. Som krona på verket fick man även en bonus hälleflundra på 125cm. Vi i guidebåten åkte iväg på en liten långtur och hade tyvärr lite stolpe ut när vi tappade 3 fina hälleflundror, vi landade 3 st runt metern.

Våra ryska gäster landade 4 hälleflundror upp till 125 cm. Båt 3 hade ett magiskt fiske när dom landade 5 hälleflundror upp till 140 cm och dess utom fick man mätta sina krafter mot ett ” monster”. De lyckades lyfta fisken ett par gånger och man kunde se den tydligt på ekolodet men tyvärr så vann även denna jätteflundra som uppskattades till en minst 100 kg . Vi kan ju lugnt säga att vi har stolpe ut i år när det gäller de där riktigt stora. Själv så blir jag inte förvånad om vi har ett nytt års bästa snart, det vill säga större än 215 cm.

Idag kör ”Grodan” guidebåten och skall gå efter mixfiske (torsk och Hälleflundra).

Ulf ”Oxen” Hugsén, Jörgen ”Grodan” Sanden , Tomas Szalai