Tack Takida för showen i Havöysund.

Så, då har årets blåsigaste vecka passerat och jag skall försöka sammanfatta den.

Fisket har ju självklart blivit lidandes, så den stora mängden fisk har uteblivit, men storleksmässigt lyckades gruppen bra. 159, 151 och 147 cm som tre i topp får verkligen anses som mer än godkänt, Klas Östlund som fick 159 cm´s fisken hade dessutom en torsk på 1 kg som personbästa innan så det var ju en ganska okej höjning av sitt salta pb. Under resan ut till fiskegrund, fick han dessutom uppleva rytet från en vass Hondamotor, vilket han inte är van vid…

Vi har även haft den fantastiska rockgruppen Takida på plats denna veckan, med allt vad det innebar… En vecka att minnas minst sagt, sönderslagna hotellrum, utkastade tv-apparater, groupies m.m…..

Eller, var det verkligen så ? Svar: NEJ, dessa killar är så otroligt trevliga och ödmjuka och dom tvekar inte heller på att bjuda på sig själva. Detta fick hotellets gäster uppleva då dom genomförde en spontan spelning på lördag kväll, efter att ordinarie band klivit av. Behöver jag skriva succé ?

Fisket för gänget var sisådär, med tanke på vädret, men vi lyckades i alla fall lura upp 5 fina hälleflundror med Krilles 118 cm´s på topp. Matte och Tompa tappade dessutom 2 riktigt fina. En av dessa stormdagar begav vi oss upp på fjället för att prova på lite öringsfiske, även här lyckades Krille… En vacker öring som fick avsluta sin karriär i ett foliepaket med lite tillbehör.

Nu är det nya gänget på plats och denna veckan ser lite ljusare ut vädermässigt så vi hoppas på nya fina rapporter snart !

Jörgen ”Grodan” Sandén, Ulf ”Oxen” Hugsén, Havöysund.

På väg ut !

Relax i gröngräset !

Öring i gröngräset !

Metal-Halibut !

Oh yeah... !