Storsej, Marulk och storflundra x2 från Vaeröy

Vi i guidebåten startade fisket på lågvattnet idag och hade bra fiske efter torsk och sej, där framförallt sejarna höll hög snittvikt! 4 över 15 kg med topp på 16,5 kg. Crazy Daisy Rainbow fiskar ÖVERLÄGSET bäst på sejen medans Fancy Cola dominerade på torsken idag! Torskfisket för de andra båtarna var bra och topparna låg på ca 18 kg. En båt lurade även upp en marulk på 10 kg vilket är den tredje, (rätta mig om jag har fel) för i år.

Båt 7 med goa gubbar från Göteborg landade en hälleflundra på 165 cm samt tappade tyvärr en RIKTIGT stor flundra som dem hade säkrad på kveitekroken men som krängde sig av när dem skulle få på stjärtrepet.. 165 cm flundran kändes liten sa dem och uppskattade den till solklart över 2 meter… Tråkigt när sånt sker men bara på det igen! Dem finns där ute!

Erik Axner/ Jens Hansson – Vaeröy