Kort flundrarace i tuff nordanvind i Nappstraumen!

Med en mycket tuff nordanvind som begränsade vårat fiske under dagen så har gästerna fiskat store delen av dagen på sydsidan efter torsk. Inga jättefiskar landades men flera fina mattorskar och några pressade vågen over 10 kg.

Jag själv gav mig ut på eftermiddagen med våra holländska gäster i jakt på det platta guldet och fiskade i mynningen av Nappstraumen. På toppen av tidvattnet träffade vi en huggperiod och på några snabba drifter landades vid två flundror, tappade 3 st på drilling och hade MÅNGA hugg som tyvärr inte ville fastna. På Crazy daisy Rosa landades den största som var strax under metern!

Nr 10508 markets också idag och nu är vi uppe i 8 märkta fiskar i området! Riktigt skoj och riktigt kul när det hugger frekvent och framförallt på lätta grejer som dem fiskade med!

Erik Axner / Andreas Nappstraumen

Märkt flundra nr 10508 i handen på en nöjd gäst!

Vackra fiskar i vacker miljö!

Another one bites the dust!

Underbar fiskeglädje med första flundran!