Storskalltaren, Hannes 11 år drar flundra!

Gårdagens väder gjorde det möjligt för oss att gå ut till platsen alla pratar om, Storskalltaren. I strålande sol körde alla gäster ut till det stora grundområdet ca 30 distans västerut från campen. Väl där började letandet efter fisk, några efter torsk och nårga efter hälleflundra. Guidebåten gav sig på torskarna och fisk efter fisk kom upp. Några ropade ganska tidigt att de hade fått flundra på kroken. Fisket var ganska trögt efter just flundra och ingen bjässe kom upp. Största fisken som landades var 130 cm. Största torsken var 20+.

I en av båtarna var Hannes, 11 år, med. Han lyckades få upp 2 hälleflundror på 100 cm, han fick verkligen slita för att få upp dem men klarade det galant… alldeles själv! Bra jobbat Hannes, nu kan du skryta för klasskompisarna när du kommer hem! (Han är just nu ute och drar mer fiskar så bilder kommer sen).

Vädret just nu är makalöst med vindstilla och strålande sol! Vi njuter medans vi kan och spenderar så många timmar som möjligt ute. 2 båtar siktar nu mot Galtefjorden och precis innan de påbörjade sin färd så landade de en flundra på 150cm+, så de är lagom uppvärmda! Mer om den och bilder kommer i nästa nyhet!

Rebecka Svensson

Fin torsk för Guidebåten!

110 cm+