blåsig vecka på väröy.

Nu sitter jag och sammanfattar senaste veckan som man kan säga gått i vindens tecken. Dock så har det gått att fiska nästan alla dagar fisket har varit lite trögare än vanligt men stundtals var riktigt bra.
Endast 2 båtar var ute denna veckan och toppen på torsk var på strax över 18kg och många över 15kg (flera som bifångst).
Flundrorna har varit lite svårflörtade men skam den som ger sig vi har fått en del och flera riktigt grunt!

En rolig sak var att det kom en märkt flundra denna veckan också på Väröy denna gången var det på den andra campen och i Robert Qvist,s båt. flundran mätte vid detta tillfället hela 182cm. Ska bli kul att höra hur stor den var förra gången och hur mkt den har vuxit och om någon av er så simmar fisken fortfarande vidare!. Kul med 2 återfångade flundror på 2 veckor från Väröy vilket är ett litet bevis på att C&R fungerar bra.

Tight Lines

Fredrik Schmiterlöw

härlig långa på 7.5kg

fin bonustorsk!<br />” /></p>
</div><footer class=