Mixfiske på öppet hav och flundrafest i Nappstraumen!

Med nya gäster från Holland, Estland och Tyskland under denna veckan har vi börjat fisket bra och med ett väder som överträffade väderprognosen hade vi alla förutsättningar. De olika grupperna har fiskat efter lite olika och fångat torsk upp till 15 kg, långa, sej, rödspätta i fin storlek samt även ett gäng flundror.

Jag själv var ute med Fredrik som är här på besök från Vaeröy samt med Mecken Mats och prövade en rejäl satsning inne i Nappstraumen efter hälleflundra. Med Anti Twist Rig, riggade med cirkelkrokar och sej så hade vi upp 5 st, varav 3 st över måttet samt hade närmare 10 kontakter till på 5 timmars fiske! Fisken finns inne i Nappstraumen och det dröjer nog inte länge innan första stora kommer upp där!
Nya tag i morgon och nya fiskar!

Erik Axner/ Andreas Marth – Nappstraumen