flundra i dimman!

Under 2 veckor så har Berra Mårdh och co varit här och fiskat. Om man säger så så märks det att Berra kan sina vatten!. Under tiden dom varit här har dom landat ca 50 fisk över 10kg flera sejar med topp på 15kg.
Sagan kunde också slutat hur bra som helst då dom krokade på ett as till flundra på 10 m djup jag har kontakt med Berra på vhf:en under fighten och hör att den tog över 100m lina i första rusningen och nästan 100m i andra MEN efter 15-20minuter så vill flundran inte vara med längre och fisken går vinnande ur striden.. tyvärr är det inte bara att dra upp en sådan här madam men nästa gång då ska hon vara med hela vägen upp :).
så som flera andra båtar i dag så fiskade vi flundra och ja jo flundran har börjat komma i gång mer och mer och alla som fiskade flundra i dag lyckades riktigt bra och alla båtar tror jag om jag inte minns helt fel hade alla båtar flundra över 100cm och topparna för dagen var och snuddade vid 20kg.
Torskfisket var blandat några lyckades väldigt bra medans andra fick slita riktigt mkt trots ingen eller nästan ingen vind. Men men det är det som är fiske.. gott om stor fisk finns här och i morgon då kör vi igen!!
Tight Lines

Fredrik Schmiterlöw

berra med 15kg sej

nr 1

ganska magiskt