Riktigt bra fiske och Hälleflundran har vaknat till liv!

Första veckan har varit minst sagt succé när det gäller både väder och fiske. Det stabila torsk fisket håller i sig med många runt 20 kg som smäller på bara 10 meter under ytan, riktigt häftigt med topp så här långt på 25 kg.

Hälleflundran har vaknat till liv och varje dag så kommer våra gäster in med ett stort smil på läpparna och berättar om sina upplevelser. Det handlar om Jätte flundror som följt efter en torsk som tagit deras pilk eller långa fighter som slutat i förtvivlan efter en lång kamp.

En av våra gäster hade till och med lyckats filma en efter följare när den bara var 1,5 meter under ytan och jag själv bedömer detta ”monster ”till en bit över 2 meter. Nu väntar vi bara på att vår första över 2 meter skall landas, märkas och återutsättas.

Det har kommit många hälleflundror och en hel del av dom har varit över 140 cm och topp fisk så här långt ligger på fina 150 cm. En mer detaljerad samman fattning kommer på Onsdag.

Ulf ”Oxen” Hugsén, Sebastian Hoogers och Jörgen ”Grodan” Sanden