En tung dag…

Under natten mellan tisdagen och onsdagen svensk tid (kl. 19.00 lokal tid) så brann det på fiskelodgen i Panama, där vi för tillfället har 29 st gäster. Brandutvecklingen blev ganska dramatisk, men alla våra gäster skall enligt uppgift satt sig i säkerhet i båtarna. Dock så skadade sig en av våra gäster så pass illa att han bröt benet. Det befann sig också 4 andra fiskegäster på lodgen från USA. En person utav dessa skall ev. saknas, dock är detta obekräftade uppgifter från natten.
Mina tankar går till er gäster som tyvärr fick en väldigt traumatisk upplevelse istället för ett roligt fiskeäventyr….
Jag hoppas också innerligen att personen som ev. var saknad kommer tillrätta välbehållen.
Det var ganska svårt med kommunikationen under natten, men enligt uppgift skall branden startats i en tillbyggnad som är under uppförande. Huvudbyggnaden hoppades man kunna rädda under natten. Vi återkommer med mer information senare.

Mvh/Jimmy

Jimmy