Dag 5 i Panama, nytt världsrekord?

Då har sista dagen för halva gänget avslutat medans resten av halvan kör en extra fiskedag i morgon!
Och med facit i hand på veckan som har varit så har fisket varit riktigt varierat både i antal arter och mängden fångst!
Men nu när veckan är slut så tror jag alla gäster kommer åka hem med ett stort leende på läpparna och för de som har en extra fiskedag så kan det fortsatt hända mycket!

Men för att komma till dagens resultat och framför allt till fisken som kan vara snudd på världsrekord så var det en grym avslutning! Marcus Dietze lyckades fånga en Mullet Snapper på uppskattningsvis 40-45 Lbs! Och med lite efterforskning när vi kom hem så kunde vi se att världsrekordet låg på 45 Lbs, denna fisk fick simma tillbaka så vi lämnar det osagt! Men att det var en stor fisk var det ingen tvekan om! Ett stort grattis till Marcus och hans drömfångst!

Utöver denna fantastiska fisk så hade det ena båtlaget med Robert, Tomas, Daniel och Dario ett helt makalöst bra fiske med 3 landade Cubera Snapper med topp på ca 40-45 Lbs!
De lyckades också lura upp 3 st Rooster fish med en topp på 40-45 Lbs, Jacks, grouper och en sällsynt fisk vid namn African Pompano som är den första som har fångats under våra resor här i Panama!

I morgon åker jag till Panama City tillsammans med alla gäster för att möta upp de nya förväntningsfulla gästerna som är redo att tampas med de färgglada och urstarka fiskarna här i Panama!

Johan Mikkelsen

Marcus Dietze med drömfångsten! En Mullet Snapper i världsrekordklass!

Robert Feustels Cubera Snapper!

Hannes Ribbner med en stor Dorado!

Robert Feustel stoltserar stolt med en fin Cubera Snapper!

Johan Mikkelsen med sin tredje Rooster Fish under veckan