Fortsatt hårda vindar i havöysund

Idag så var det fortfarande hårdavindar men det hindrade inte våra gäster som stack ut och fiskade i närområdet. Dom flesta båtlagen gick efter torsk och kolja, mest för att få känna lite spöböj. Våra holländska gäster är helt inne på hälleflundre fiske och trots tuffa odds så lyckades dom landa 2 hälleflundror med topp på 107cm tagen på Drazy Daisy.

Hela campen håller just nu på med att förbereda sig inför morgondagens fiske då vinden lägger sig och våra gäster skall ut på sitt första ”riktiga” fiskepass. Man kan riktigt känna hur förväntningarna ligger i luften och det laddas riktigt ordentligt för en lång dags fiske. Guidebåten som körs av Grodan denna vecka har flaggat för avgång kl 05,00. Imorgon kväll nalkas det kungs krabbbuffé så vi kommer med en sammanfattning från helgens fiske på söndagskväll.

Ulf ”Oxen” Hugsén/ Jörgen”Grodan” Sanden