Stora små plattfiskar i Havöysund!

Sådärja, då var en vecka slut och en ny vecka tar fart här i Havöysund.

Förra veckans gäster kan stoltsera med 2 riktigt fina flundror över 150 cm med en topp på 157 cm, ett fortsatt bra torskfiske med toppfiskar runt 20 kg och sist men inte minst så har Esben och gänget satsat lite på rödspätta och resultatet var riktigt bra, flera fiskar runt 2 kg med en riktigt fin toppfisk på 2,750 kg! Den lyfter vi på hatten för!

Vi har även haft en hel del nyfikna valar som har visat sig för våra gäster, på riktigt nära håll!

Nu är det nya gänget ute och det rapporteras om 9 landade flundror för Nora-gänget, guidebåten har 2 landade med 118 cm som topp och dagen har bara börjat. Nu ser det tyvärr ut att blåsa en del närmaste dagarna, men vi kämpar på!

Jörgen ”Grodan” Sandén, Ulf ”Oxen” Hugsén, Havöysund.

Tung-gung!

Grann torsk!

Val!