Bra veckostart på Lofoten!

Med 25 nya och förväntansfulla gäster som direkt var fiskesugna så började veckan riktigt bra. Första gänget som anlände under dagen på onsdagen gav sig ut på kvällen och landade en flundra i strömmen på 124 cm på wobblertrolling.

Nästa grupp med Robert Qvist i spetsen från JFK Alingsås tog det lite lugnt och satsade helhjärtat på fiske under hela torsdagen! Måna stora fina sejar upp till 12,5 kg landades, flera torskar över 15 kg landades med en toppfisk strax under 17 kg ute på topparna och det landades även en flundra på 116 cm där ute.

Utöver detta kom det även några långor av cykelpumpsformat men verkar ändå vara en hel del såna ute på topparna också!

Nu ligger några båtar och pillemetar rödspätta medan andra vilar upp sig och kör nog ett längre pass i eftermiddag och hela vägen genom natten.

Erik Axner- Nappstraumen/Lofoten

12,5 kg Sej!

Schysst torsk!