Revanschen i Havöysund.

Nu har ännu ett gäng lämnat campen för att göra plats för nya gäster, det har varit ett glatt gäng som har fått uppleva Havöysund från sin bästa sida, vädermässigt.

Fisket har varit lite svårt då vind och strömmar har krockat i stort sett hela veckan men när det väl har stämt så har alla fått bra med fisk, det har varit bra storlek på flundrorna med bland annat en på 198 cm och en på 175 cm i topp.

Fisken på 175 cm var en härlig revansch för mig i guidebåten då jag tyvärr misslyckades vid gaffningen av killens första stora flundra ( 120 cm + ) och jag såg hans besvikelse, men sånt händer tyvärr. Han fortsatte dock att nöta på och vid en perfekt drift så satt den där. Efter ett antal långa rusningar så ser vi fisken i ytan och inser att den är stor, gaffningen går perfekt och alla hjälps åt att taila den för att säkra fisken vid båtsidan. Nu har besvikelsen bytts mot ren glädje ! I Ursuiten och hoppa i, nu var inte storleken optimal men vad gör det när man har sitt livs fisk i famnen och sen ser henne återvända hem. LYCKA !

Buffén på lördagskvällen var lyckad, alla på campen var med och åt och drack gott. Det var även filmvisning av gänget som tog 198 cm flundran vilket uppskattades mycket.

Nu kör vi ännu en vecka i strålande sol och svaga vindar !

Jörgen ”Grodan” Sandén, Ulf ”Oxen” Hugsén, Havöysund.

Klart för fest.

Vädret var helt underbart.

175 cm kärlek.

Förmodligen världens första flundra på en dildo...