Summering av andra veckan i Havöysund.

Först vill vi passa på att tacka Christian för hans tid hos oss som praktikant/medhjälpare, du är kanon!

Fisket då, det har kommit upp en hel del flundra varav de fem största var över 140 cm med en topp på 149. Torskfisket har varit riktigt bra, med flera fiskar över 15 kg med en största på runt 20 kg. Sen har flera av gästerna även provat på havskattsfisket och lyckats riktigt bra, mycket katt upp till 6.5 kg, så nu känns det verkligen som om vi är på gång häruppe i norr.

I det lite smågalna Team Sömntuta var det ungtupparna som var kaxigast från start, men i slutet av veckan var det ändå ”gammal är äldst” som gällde, Esbjörn vann både artjakten och största fisk. Vi kan väl gissa att ungtupparna är ganska tysta på resan hem….

Jörgen Sandén / Ulf Hugsén, Havöysund

En av anledningarna till Team namnet.

Någon som inte ville bada.