Strålande fiske i strålande sol på Lofoten!

Imorse när väckarklockan ringde så sken solen strålande stark och vinden var svag, precis som prognosen förutspådde!
Vi gav oss ut i samlad grupp med alla båtarna på norrsidan och började söka fisk! Fisken stod förhållandevis djupt men var fortfarande rätt aktiv och huggvillig under större delen av dagen. Rapporterna ramlade in över radion och efter avslutad fiskedag kunde vi summera ihop 7 st torskar över det magiska strecket på 20 kg och ett nytt camprekord på torsk kunde noteras på 25,8 kg! Utöver detta kom det upp flera kring 23 kg och väldigt mycket fisk över 15 kg. Många personbästan blev slagna och lyckan var total bland gästerna! Vilken start vi haft och vädret ska vara det samma imorgon också! Då ska vi slå nytt camprekord igen!

Erik Axner, Jimmy- Lofoten/Nappstraumen

Sebastian med pb på 19,5 kg!

Dubbelt upp i tunggung!

23,5 kg till guiden!

Jonas med pb på 22 kg!

Tommy Tuta med en grann torsk på 22,7 kg