Mässerbjudande båtmässan i Göteborg!

Just nu så kan ni finna oss på båtmässan i Göteborg!
Här visar vi film och bilder från både Norge och Panama samt svarar på era ev. frågor om dessa resor.
Vi har också ett fantastiskt mässerbjudande som gäller från idag till mässan slutar 10/2. Alla som bokar en resa under denna tidsperiod för Norge 2013 el. Panama 2014 deltager i en utlottning utav ett presentkort på hela 10 000 SEK från Nordic Sea Angling!
Dragningen kommer att ske 15 mars och gäller endast för de som betalat in sin deposition till detta datum.
För att alla skall ha chansen till att vara med i tävlingen så går det också bra att ringa el. maila in sin bokning under dessa mässdagar. OBS! Detta gäller alltså bara nya bokningar och man skall uppge att man önskar vara med i denna utlottning.
Vinnaren kontaktas utav NSA efter dragning och det kommer även att publiceras på vår hemsida.

Jimmy