Första dagen i Panama!

Nu har en trerätters middag beståendes av ”rocklobsters”(Hummer), Cubera snapper och en blandsallad av lokala delikatesser som har avnjutits med några kalla och en summering från första dagen har gjorts. En fantastisk dag med solsken, havssköldpaddor, delfiner och stora marlins som vräker sig i havsytan.
Vi är 24 man på resan fördelat på 6 båtar, och vart man än åkte så kunde man sikta jagade fisk i ytan. Ett paradis utan dess like! Resultat var dock varierande mellan båtarna, men det är ju trots allt första dagen så man måste ju bli lite varm i kläderna först! Hur som hellst så kom det upp många olika arter så som Amberjacks, Cubera Snapper, Yellowfin Tuna, Dorado, Mullet, Sharks osv.
Den största och mest prestige fyllda fångsten var Tony Liljeqvists Amberjack som guiden uppskattade till närmare 100 LB dvs ca 45 kg och som tangerade deras förra rekord på campen. Det fångades också Cuberan Snappers på 60LB ( 25 kg), Dorado på 50 Lb (25kg) Osv.

Nu har vi fått känna på fisket här i Panama, nu laddar vi om för morgons dagens fiske med mål att slå dagens!
Varma hälsningar från oss på Nordic Sea Angling

PS: Jimmy Andersson lyckades bra på fågelfronten och var ensam med att kroka hela 4 havssulor. Får tilläga att alla fåglar återutsattes varsamt

Johan Mikkelsen

First day of fishing in Panama!!

Tonys första Cubera Snapper på ca 40 Lb!!!

Tony Liljeqvist får känna på amberjackens styrka!!

Dagens fångst, amberjack upp emot 100 Lb! <br />” /></p>
<p><img decoding=

Johan, dagens hajfiskare, White tip reef shark!!<br />” /></p>
<p><img decoding=