BÄSTA FISKET I ”NAPP”STRAUMEN IÅR!!!!! och detta på endast 1 båt!

Ja man måste nästan nypa sig i armen för att fatta att det är sant. Denna vecka på Lofoten har varit helt galen i flundraväg och speciellt stor fisk! Dagen började direkt med ett bra dubbelhugg ca 15 och 24kg detta blev fisk som vi kallade under dagen för ”varnlig”fisk. När vi senare la om drifften var det dags för första Storflundran som jag själv lyckades kroka efter en hård fight på ca 12 min kunde vi mäta fisken till 170cm och nytt pb efter detta tog Anders ibåten också nytt pb sitt förövrigt sitt andra pb för dagen denna gången på 127cm! sen var det dags igen och min andra flundra över 150cm synade sidan av båten den mätte exakt 150cm. sen var det dags för pappa som stått och inte gjort så mkt att kroka på nästa jätte som efter en dramatisk fight mättes till hela 175cm även detta pb (alla 3 i båten slog pb denna dag). Men ialf veckans toppfiskar är (än så länge har ju förmiddagen imorgon på oss också) 175cm,170cm,150cm,149cm,143cm,143cm,127cm,125cm,124cm,120cm,119cm,118cm.osv. och detta allt på 1 båt så ni som är riktigt intresserade av att fiska flundra TESTA Lofoten på hösten. Alla fiskar vi istortsätt har tagit är bara ett stenkast från campen!

/Fredrik Schmiterlöw

dubbelhugget!

170cm fick tyvärr inga bra bilder på denna fisk men allt för att vara så varsam mot fisken.

150cm flundran

pappa med sin på 175cm

Anders med en av sina 20kg+ flundror!

149cm var sista för en fantastisk dag!

så här ser det ut på natten här uppe!