Nu stänger vi camp Havöysund för denna säsong!

Liten summering av fisket den sista veckan. Vi hade bara guidebåten igång några extradagar med 2 gäster+ Fantomen (min boss Jimmy Andersson). Hälleflundre fisket var verkligen på topp och vi tog både många och med bra snitt vikt. Jag hade nöjet att få bli guidad av fantomen som dessutom utmanade mig i tävling (hur det gick får ni fråga han om). Topp fisk blev 143 cm men tyvärr tappade Jimmy en RIKTIGT stor hälleflundra efter en kortare fight! Jag själv kommer att beger mig ut på det stora havet på måndag och kommer att skriva om mitt lilla äventyr på NSA FB, det kommer en slut summering av säsongen 2012 så fort jag får tid. Tillsist vill jag passa på att tacka alla er fantastiska gäster som jag har haft äran att fått träffa under 2012 och glädjer mig redan till 2013! Vi ses i Havöysund 2013!

Skitfiske på er alla!!!

Ulf ”Oxen”Hugsén