Ännu en storflundra från Tromsö!

Eddie rapporterar om ett fortsatt mycket bra fiske efter hälleflundra från Tromsö där toppfisken igår mätte 178 cm!
Själv anlände jag till Havöysund igår eftermiddags och i det fina vädret så kunde jag inte hålla mig, utan jag stack själv ut i närområdet för att testa flundrafisket. Tog hela 20 sekunder innan första flundran bet över min rosa ”crazy Daizy” jigg…. Under de dryga 2 timmar jag var ute så landade jag 3 mindre flundror och hade kontakt med ytterligare 3-4 fiskar, så det var en riktigt bra inledning! Dessa nya jiggar som släpps i butikerna till nästa säsong är riktigt grymma och det bästa jag hittills testat när det gäller fiske efter hälleflundra!
Idag så skall jag guida några ”kommungubbar” som är här för ett studieprojekt angående fisketurism. Har gett vår guide Uffe lite välförtjänt ledighet idag.
Uffe kommer att summera ihop en summering inom kort om fisket senaste veckan.

Jimmy