Fortsatt bra fiskat av Fiske & Fiskar här i Havöysund!

Som sagt så fortsätter det att komma både många men framförallt så är det riktigt bra storlek på hälleflundrorna, bästa båtlag i dag lyckades att landa hela 7 st men flertalet av båtarna hade mellan 2-5 hälleflundror i båten och riktigt många över metern med topp på 123cm.

Tyvärr så har det tappats riktigt stora fiskar både idag och igår, en gäst fightade ett monster i 15 min igår! Han hade den uppe 15-20 meter från botten ett flertal gånger men som han sa, när den ville simma till botten var det inget annat att göra mer än att hålla hårt i spöet och börja om från början igen. Efter ett antal grymma rusningar gick tyvärr ledaren av och ännu en gång vann hälleflundran. Hur stor den var kan vi bara fantisera om men att den var stor råder det inget tvivel om!

Nu ikväll skall vi avnjuta en god och trevlig buffé på hotellet och smida nya planer för morgondagen som ser riktigt bra ut! Vi hoppas på riktigt trötta ryggar och långa armar när vi kommer iland imorgon kväll för då har vi bokat spa avdelningen i 1 timme!!

Ulf ”Oxen”Hugsén

Märkt och simmar vidare!

C&R