Sumering av en helt fantastisk vecka på lofoten!

ja denna veckan var riktigt bra fiske mässigt av alla arter eller vad sägs som toppfiskar av flundra på 163cm och 155cm torsk på 22kg och spätta på 2.1 mm. det har även kommit upp en hel del fisk i mellan storleken och nästan alla gästen åker här ifrån med nya pb:n i bagaget! och allt detta på bara 5 båtar vilket är imponerande.
under gårdagen så var det en av båtarna som skulle testa lite torskfiske och hade bra fiske efter stortorsken då det ”STORA” nappet kom vilket var en stor flundra men efter en riktigt hår kamp som gick fram och tillbaka under 15mins tid så ville fisken annat och började dra ut över djupet och när den gick ut över 70m kurvan så gick den segrandes ur fighten tyvärr. annars kom det torsk på 22kg i går och flundra på upp till 133cm.
imorgon är det bytesdag och nya gäster kommer till campen får se om vi lyckas slå lika många pb:n som vi gjorde denna veckan!!!

/Fredrik Schmiterlöw