Lite smått och gott från Havöysund!

Då var det halvek för detta gäng som är här i Havöysund, veckan började med lite trögt fiske efter hälleflundra då det endast kom upp några av modell mindre men så idag lossnade det ordentligt och det har kommit upp en del finare hälleflundror med topp på 130 cm .

Själv så gick vi efter Torsk och det började med torsk mellan 5-7 kg men så förflyttade vi oss en liten bit och genast blev storleken betydligt trevligar med många torskar mellan 10-15 kg. Mina gäster började bli slitna men vi kom överens om att göra en sista drift och smack, trippel hugg och glädjen var total! Dom två första kommer upp rätt snällt men den sista var betydligt vildare och svetten började komma från min gästs panna! Väl uppe i båten kunde den vägas till fina 23kg och lyckan var total, en riktigt grym känsla när en fiske guide får se tre vuxna män skratta och kramas över en fisk som de precis fångat!

Cristoffer var ute i går kväll med våra Engelska gäster för att meta spätta och även detta blev en lyckad kväll med riktigt många fina rödspättor och flera över 2 Kg. Imorgon sattsar vi på hälleflundra igen.

Ulf ”Oxen”Hugsén/Cristoffer Bergström

23 kg