Fin hälleflundra trots hård blåst!

Det har nu dragit in ett oväder över Tromsö-området vilket gör oss något begränsade i våra möjligheter i valet av fiskeplats. De senaste dagarna har vi bedrivit fisket relativt nära campen men ändå med goda resultat. Hård vind och mycket regn har inte stoppat våra gäster utan dem har härdat ut och kämpat på bra. Bland annat har det kommit upp en torsk 20 kg samt flertalet mindre fina matfiskar på mellan 5-8 kg. Utöver det har även gästerna fångat makrill vilket bådar gott för kommande hälleflundrafiske och under dagen så landades en fin hälleflundra på 148 cm nära campen av våra tyska gäster. Dessutom fick dem en mindre hälleflundra också. Imorgon lugnar sig vädret för en period innan det drar igång igen. Nu står vi taggade till tårna för imorgon kör vi på en helhjärtad satning efter hälleflundra!

Erik Axner/ Eddie Janerup – Tromsö