Fine flyndere og super vejr !

I Havöysund har der väret svage vinde og solrigt vejr idag, mens lördag var mere bläsende. Alligevel lykkedes det et hold danske fiskere, at lande en fin flynder på hele 155cm lördag formiddag, ikke langt fra campen !
I dag fiskede guidebåden flynder med god succes, det blev til flyndere på 117 – 120 – 139 og 156cm. Den sidste er ugens störste og placerer Danmark solidt på förstepladsen i campens interne landskamp mod Sverige. Derudover besätter Danmark også de näste tre pladser…
Imorgen ser vejret igen fint ud og vi har planer om at udforske nye pladser, måske det bliver til en svensk tröstefisk ?… 🙂

Cristoffer Bergström, Ulf Hugsen og Nikolaj Hjorth

Flynderudlöb !!

156cm på vej

Fisken er ikke helt vild med fotosession i barentshavet...

Et sidste billede för den dykker tilbage i dybet :-)