Söröya fortsätter leverera stor fisk!

Under de sista fiskedagarna här på Söröya så har det fångats flera storfiskar här på campen. Flera fina havskatter rätt utanför hamnen på mellan 7-9 kg. Dessutom har det kommit upp fina hälleflundror på både 135 cm strax utanför hamnen samt med en topp på 143 cm med en otroligt bra kondition som utan problem kunde pressat vikten närmare 50 kg. Torskfisket har fortsatt varit svårfiskatantalsmässigt men fortsatt leverera riktigt stora toppfiskar. Flera riktigt välmatade torskar på mellan 15-20 kg har fångats och med en supergrann torsk på runt 24 kg som topp. Imorgon väntar nya gäster och under de kommande två veckorna så kommer guiderna Christian Klagenberg och Christoffer Weberg sköta campen här.

Utöver detta har även Erik varit en tur på fjället med en lokalbo här som har god kännedom och fick vara med och landa en fjällöring på närmare 70 cm och med en vikt på 2,5 kg. Fjällfisket här har goda möjligheter till riktiga naturupplevelser och chansen till drömfisk finns i många av de fjällvatten som finns på Söröya!

Erik Axner/Johan Mikkelsen – Söröya