Magnifikt fiske på alla destinationerna!

Rapporterna trillar in från de olika camperna och det är nästan så man får nypa sig i armen för att tro att det är sant…
Vid Havöysund så har man under gårdagen upplevt det troligtvis bästa hälleflundrafisket sedan starten, om man ser till storleken på fisken!! Uffe och Cristoffer kommer att skriva mer om detta snart.
Johan och Erik från Söröya rapporterar om en sagolik tur till det berömda storfiskgrundet ”Storskalltaren” under gårdagskvällen och natten! Även här drog man rekordmånga stora flundror och som grädds på moset så fångades det också stora torskar och storsej! En utförligare rapport kommer från grabbarna inom kort.
Vid Tromsö hade man ett sagolikt fiske efter hälleflundra i förrgår! Alla 4 båtlagen följde med till ett nytt område som Eddie tittat ut på sjökortet, förvisso långt från campen, men här fick man sin belöning! Här fångade man många hälleflundror med en mycket bra medelvikt och topp på 157 cm.
Vid Lofoten fångas det fina torskar, storsej och bra med hälleflundra. Gårdagens största mätte 170 cm och fångades på en ny plats norr om Nappstraumen. Vår guide Fredrik och vår mekaniker Mats ställde sig på flytbryggan i går kväll och drog massor av fin makrill alldeles nedanför för fötterna! Där var stora mängder makrill alldeles utanför flytbryggan som jagade tobis! Som lite bonus fick de också varsin havsöring upp till ca. kilot!
En av de bästa dagarna fiskemässigt i NSA:s historia!

Jimmy