Nya gäster och hälleflundran var hugg vilig i Havöysund

De nya gästerna kom till campen igår och tro mig att deras fiskesug blev inte mindre när vi berättade om det fantastiks fiske efter hälleflundra (197 cm), Torsk (19kg), rödspätta (strax över 2kg) och havskatt(6,5kg).
de nya gästerna var sugna på att prova vår nya heta plats ” Kveite flaket” som levererat så många stora hälleflundror och idag var det inte något undantag. vi var 3 båtar som åkte dit och resultatet för dagen blev 15 hälleflundror med topp fiskar på 148cm, 137 cm och 137 cm men vi fick även en heldel fin havskatt med. När jag kom iland var det fortfarande många gäster ut på sjön så slut rapport kommer i morgon. Samtidigt vill jag bara passa på att gratulera Kristoffer guide till sitt ny PB 37kg.

Ulf ”Oxen”Hugsén/Kristoffer ”PJ”