Lofoten vecka 2!

denna andra vecka här på lofoten har varit en vecka i kontrasternas tecken från att vara riktigt bra fiske på både flundra och torsk och sej till att vara lite trögare men även vädret har denna vecka spelat oss ett spratt från att vara en bra bit över 10grader varmt och stiltje till att vara över 20 m/s och snö. Men men som sagt så har fisket denna vecka varit bra med toppfiskar på flundra på 156cm och 145cm (dessa fiskar fick simma vidare efter en snabb fotografering) och bästa båt hade hela 9 flundror landade under dessa förhållanden!. Torskfisket har även det varit bra med en hel del torsk upp till 15kg och många över 10kg skulle tro att det bara är en tidsfråga innan nästa 20kgs torsk kommer här på lofoten. Det har även kommit en hel del sej upp till ca 8kg och sej på 7kg som var tagen på fluga vilket är riktigt grymt.
Idag så blev även våran nya shop klar så alla våra gäster som vill komma och handla kan nu göra det utan några bekymmer. Så det är bara att tacka alla våra gäster för en jätte trevlig vecka och hoppas att vi ses snart igen och imorgon så kommer det nya taggade fiskare hit till Nappstraumen så följ oss gärna(hoppas att bloggen kommer upp någon gång under denna veckan)

Fredrik Schmiterlöw, Nicklas Carlsson