Havöysund !!!!!!

Så har ännu en vecka i Havöysund avklarats.Fisket varvades med riktigt bra efter både hälleflundra, torsk och havskatt med lite trögare fiske precis som vädret då vi hade de fyra årstiderna. Periodvis var hälleflundran riktigt het, och på hugget speciellt om man sänkte ner en flattmatt (den jigg som vi absolut hade mest kontakter med.

Vi inledde veckan med 175 cm hälle som givetvis fick simma vidare efter märkning, men det kom en hel del mindre hälleflundror med där alla utom en återutsattes. Själv lyckades jag spräcka nollan för denna säsongen med en kveite på 138 cm,och Cristoffer satte nytt PB på 128cm. Båda dessa simmar vidare så vi får väl ta av oss kepsen och gratulera han till sitt nya PB på kveite. Men, man skall inte glömma bort alla stora hälleflundrorna som tappades efter kortare rusningar! På torsk fronten så kom det upp en del ”Bonus Torskar” upp till närmare 15 kg. Även havskatten visade sig vara på G, men lite oturligt så tappade man en riktigt fin havskatt ända uppe vid ytan som uppskattades till mellan 8-9kg. Sejen har ochså kommit, den största för veckan var på fina 10kg.

På lördagskvällen så var det dags att ha långbord som blev mycket uppskattat, och nya fiskehistorier, och en hel del andra historier för den delen med, varvades med höga skratt. Senare på kvällen (natten) provade några av våra gäster sig på nattlivet i Havöysund, och det var ett gäng trötta gäster som dök upp till frukosten om söndagen.

Så vad händer då på campen under bytesdagen? Jo, det byggs för fullt! Man håller på med jacuzzin, bastun, och det nya frysrummet är snart klart! De nya gästerna kom idag och tro mig när jag säger att dom är riktigt taggade. När dom kom så hade vi ett kort infomöte, som följdes av välkomst buffé som bestod av hälleflundra, sås, potatis och sallad! Mummms. Många av båtarna är ute på ett kortare pass nu så jag får återkomma imorgon med resultat! Så var det där med bloggen, vi jobbar på att få igång den, så förhoppningsvis kommer den igång under denna vecka!

Ulf ”Oxen”Hugsén/cristoffer

Yes! 138cm C&R

Nöjd gäst!

Mummmms!

Trevlig lördags mys!

Den var bra!

Bengt bjuder in sina nya fiske kompisar!

Vad kommmer här då?

Det kommer bli riktigt bra!

nya frysrummet!

Nu J..... skall dom upp!