En tur till Råsa

Målet var att leta rätt på den ytgående torsken för att lyckas lura upp en sådan med fluga. Tyvärr så fann vi aldrig den men ett par gedigna försök gjordes av den nya praktikanten Erik Axner! Det fångades småsej på flugan men de huggvilliga torskarna lyste med sin frånvaro.
Vid Sildbåen var det stora mängder sej och vid Råsa tog det inte mer än 90 sekunder för Anders Nicander att kroka ett nytt Personbästa på Torsk. Fisket fortsatte runt samma toppar och flera fina torskar landades under dagen, den största på 17,5 kg som Anders Nicander senare under dagen höjde sitt Personbästa ytterligare till. Även försök på både Havskatt och Lubb gjordes under dagen och med goda resultat. Under turen lyckades även Anders Nicander fånga veckans första hälleflundra på 82 cm.

Johan Mikkelsen/Erik Axner