Lite påsk läsning

Här sitter man och skall ha lite semester och vad gör man? Jo man ringer ut till guidebåten och Morten bak och kollar hur fisket går, något som jag inte skulle gjort för snacka om att fiske febern blev hög! Christian Klagenberg säger helt lugnt vi har 10 NSA Målere och så har vi en NSA “Super” Målere på 32,5Kg som han själv har tagit vilket innebär att det var hans 3e NSA super målere så nu tar han upp kampen med Terminato om vem som skall ha flest över 30 kg. Jakob “Terminator”Lindberg har hela 5 över 30 men Klagenberg har 2,5 dagars fiske kvar och tro mig dessa killar kommer att fiska alla ljusa timmar som är kvar så det är helt klart möjligt att Klagenberg går förbi Terminator. Faktum med så får vi på NSA ännu svårare att svara på frågan om vilken period som är bäst för skreifiske skulle ni fråga mig idag så hade jag svarat från början av februari till mitten av April men jag kanske får ändra det svaret till slutet av April!? Kanske dags att förlänga säsongen så att vi börjar tidigare för intresset för skreifiske bara ökar!

Ulf ”Oxen”Hugsén