Halvlek i dagens fiske!

Vi stack tidigt imorse och det var inte något som vi ångrade! Klockan ringde 3,00 och efter ett gäng koppar kaffe så var man på väg ner till båtarna och stax efter 04,00 var det tillräckligt ljust för att styra mot dagens första fiskepass, efter lite letande så stod man där och gjorde morgon träningen igen! Efter ett 3 timmars träningspass och över 20 torskar som vägde mer än 10kg (vi vill inte väga all fisk för att kunna göra en snabb C&R)) och 2 NSA målere med topp på 23,5kg så ville Paul och Chris som jag guidade in och villa upp kroppen för pass Nr 2. Detta pass skall jag fiska med fluga och försöka ge mig på ett världsrekord försök. I övrigt så har jag fått rapporter om ett riktigt bra fiske med topp på 28+. Jag kommer att uppdatera nyheterna när jag kommer in i kväll.

Ulf ”Oxen”Hugsén

Lång och smal