Mer fisk på ingång!

Ännu en båt sjösatt och självklart måste den testas så att allt fungerar som det skall, och varför inte passa på och doppa jiggarna i samma veva?? Det var precis det Mats och jag gjorde när vi la kursen mot Runningen!
Vi la en drift som vi fiskade på under två timmar, det var fisk överallt!! Mats lyckas fånga en fin torsk på 19 kg och jag lyckades ta min första 20 kg-plus-torsk, härligt!! Mängden fisk mellan 10-20 kg var obeskrivligt! Efter att ha ”tröttnat” på de små fiskarna mellan 10-20 så la vi en till kort drift där vi fortsatte ”torskracet”.. tyvärr inga större än 20,4 men för att vara ett 3 timmars fiskepass och den mängden torsk så känns det väldigt lovande! Just nu väntar vi bara på bra väder där man kan göra en riktig satsning!
Och enligt väderprognoserna så är det inte långt kvar tills det fina vädret anländer Söröya!

Johan Mikkelsen

20,4 kg, och Johan har tagit sin första NSA-målare för 2012!