Nu kör vi!!!

Redan nu börjar Skreien att komma in i fjordarna, torskinvationen har börjat!
Idag var vädret stundtals bättre men fortsatt mycket sjö. Uffe och gästen Vilheim drar sista fisket nära land där de lyckas hitta några riktigt fina bulor som resulterade till torsk upp till 17 kg!
Igår skrev Jimmy på nyheterna att han kände på sig att en 20kg+ torsk skulle komma idag och visst blev det så!! Mats ”mekanikern” och guiden Johan smög ut mot Runningen för att se hur fisket var där. Den nya jiggen ”Big Bob” sänktes ner i djupet och Johan hann inte ens komma ner 30 meter förren det suger tag i jiggen följt av en tokrusning! Dagens första fisk blev en på 19 kg. Och inte långt efter får Mats årets största på 21 kg. Tyvärr så slutade man fisket efter en timmes intensivt ”torskrace” för att åka tillbaka och fortsätta sjösättningen av båtarna.

Johan Mikkelsen

Guiden Johan med torsk på 19 kg